KarateSikeres háziverseny

2017. november 21., kedd, Sport

A Sport-All SC karateszakosztálya az elmúlt hétvégén rendezte meg a már hagyományosnak számító háziversenyét, a 11. Sport-All Kupa karateversenyt, ahol mintegy 75, egyesületen belüli karatéka mérhette össze tudását.

A megmérettetésen többnyire a kezdő versenyzők vettek részt, az óvodás karatésokat csak a tavaszi forduló alkalmával vonják be. A viadal a Székely Mikó Kollégium sporttermében az ötévesek versenyszámaival kezdődött, az előírt programot teljes mértékben tudták tartani a szervezők, a szülők és sportolók segítségének köszönhetően. Vass Hunor edző szerint a verseny célja, hogy minden felnövekvő versenyző érmekkel és pozitív élményekkel térhessen haza. Ezt a célt szolgálta az egy korosztályon belüli kiscsoportos díjazás is, ahol minden sportoló dobogóra állhatott. Elismerés illeti a második és harmadik helyezetteket egya­ránt.

A különböző kategóriák és korosztályok győztesei: * lányok: Kiss Flóra (6 éves korosztály, siho-geri, szivacs kumite), Bálint Anna, Simon Jázmin (7 év, siho-geri), Bálint Anna, Forró Frida (7 év, szivacs kumite), László Kincső (7 év, kata és kumite -24 kg), Kese Bianka (7 év, kumite +24 kg), Gyárfás Zsolna (8 év, kata), Már Anna (8 év, kumite -28 kg), Ördögh Adrienn (9 év, kata és kumite) * fiúk: Vass-Vitus Aba és Muntyán-Nagy Marót (5 év, siho-geri és szivacs kumite), György­ilyés Bence, Tankó Zalán, Váradi Hunor, Örsi Mátyás (6 év, siho-geri), Tankó Zalán, Örsi Mátyás, Maróti Örs, Váradi Hunor (6 év, szivacs kumite), Deák Márk, Fülöp Dávid (7 év, siho-geri), Fülöp Dávid, Lurtz Áron (7 év, szivacs kumite), Fejér Milán (7 év, kata), Ferencz Balázs (7 év, kumite -24 kg), Péter-Csíki Csanád (7 év, kumite +24 kg), Both Nimród (8 év, siho-geri és szivacs kumite), László Matteo (8 év, kata), Ser­bán Márk (8 év, kumite -28 kg), Schrek Norbert (8 év, kumite +28 kg), Galiger Szilárd (9 év, kata), Nagy Nimród (9 év, kumite).
„Meg szeretnénk köszönni elsősorban a szülők belénk fektetett bizalmát, a bírók segítségét, továbbá Kovászna Megye Tanácsa, az Orex, a Mammut Copy, a Terran Románia, Kovászna Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, a Multicereal-Com és az MCC támogatását, valamint a Székely Mikó Kollégiumnak a partnerséget, hogy ezúton is mellettünk állt és biztosította a helyszínt” – fogalmazott Vass Hunor. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 119
szavazógép
2017-11-21: Sport - :

KSE–Bukovinai Vicov 6–5 / 2–2 (Teremlabdarúgás)

Kézdivásárhelyi, helyi sportcsarnok. Mintegy 350 néző. Vezette: Răzvan Dincuţă és Radu Danielenco (mindketten Ploieşti-ről). KSE: Gondos–Rancz, Gáll, Gajdó T., Albu (cserék: Farkas, Erős, Babei, Ștefănescu, Păun, Gajdó Sz., Mojzi). Vicov: Burlacu–Zota, Ursache, Bădilă, Solomon (cserék: Scripar, Coroianu, Cornea). Gólszerzők: Gáll (8., 21., 35.), Albu (20.), Ștefănescu (26.), Păun (28.), illetve Ursache (5.), Solomon (6., 30.), Cornea (23., 33.).
2017-11-21: Sport - :

Torinóban játszik a Barcelona (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

Az előző játéknapon a címvédő Real Madrid legyőzésével a továbbjutását bebiztosító Tottenham Hotspur a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a Borussia Dortmund vendége lesz, míg a Juventus hazai pályán játszik a Barcelona csapatával.