Szekeret ütött el

2017. december 6., szerda, Közélet
Utánfutós kamion elütött egy szekeret hétfő délután Oltszemen az országúton. A szekér négy utasa megsérült, közülük egy súlyosan. A Sepsiszentgyörgy irányából Málnás felé közlekedő jármű nem tartotta be a megfelelő követési távolságot – áll a rendőrség közleményében. A kivizsgálást gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt  folytatják. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-12-06 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 743
szavazógép
2017-12-06: Közélet - :

Megszólalnak a szirénák

Riasztási gyakorlatot tart ma 10 és 11 óra között a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség. A gyakorlat során a megye területén felszerelt riasztószirénákat ellenőrzik, a jelzett órában ezek megszólalnak.
2017-12-06: Közélet - Iochom István:

Elhatárolódtak az idegenektől (December elseje Kézdivásárhelyen)

A kézdivásárhelyi román közösség képviselői – a Román Lélek Helyi Fejlesztési és Kulturális Egyesület vezetői – elhatárolódtak a Románia nemzeti napja alkalmával Mihai Tîrnoveanu brassói orvos által szervezett főtéri meneteléstől – hangzott el tegnap az inkubátorházban tartott sajtótájékoztatón, amelyen az új görögkeleti templom előtti vallásos és katonai megemlékezés, illetve a sportcsarnokig tartó menetelés és az ott lezajlott gálaelőadás szervezői voltak jelen: Constantin Pătru, Ioana Nela Felea, Nelu Norocea, Mihaela Cristea és Monica Rusu.