DzsúdzsucuKét aranyérem Moldovából

2017. december 7., csütörtök, Sport
Vlad Lașcu és Laurențiu Ţifrea, a sepsiszentgyörgyi MSC sportolói két aranyéremmel tértek haza az elmúlt hét végén Chișinăuban megtartott dzsúdzsucu nyílt moldovai országos bajnokságról. A viadalon öt – Oroszország, Lengyelország, Ukrajna, Románia és Moldova – nemzet színeiben mintegy 300 sportoló lépett szőnyegre. Az ifjúsági I-es korcsoportban küzdő Lașcu a 60 kg-os súlycsoportban bizonyult a legjobbnak, míg az 55 kg-os Ţifrea az ifi II.-k között nem talált legyőzőre. A sportklub kis delegációjának harmadik tagja, Daniel Mocanul első meccsén lesérült, de végül ötödik helyen zárt. (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-12-07 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 743
szavazógép
2017-12-07: Sport - :

A Bayern, a Chelsea és a Juventus is másodikként jutott tovább (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A Bayern München a Paris Saint-Germain, a Chelsea az AS Roma, a Juventus pedig az FC Barcelona mögött jutott másodikként tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában, míg az Atlético Madrid az Európa-ligában folytatja.
2017-12-07: Sport - :

Megvan az első magyar győzelem, a lengyelek következnek (Kézilabda-világbajnokság)

A magyar válogatott 33–15-re legyőzte Argentína együttesét a németországi világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában Bietigheim-Bissingenben. A 4. játéknapon, ma 15 órától a Szucsánszki Zitával erősödő magyarok Lengyelország ellen lépnek pályára. A mérkőzést a Telekom Sport 1 élőben közvetíti.