Elhagyott gyermekek

2017. december 7., csütörtök, Család
Az év első felében országszerte összesen 423 gyermeket hagytak el a szülészeteken és más egészségügyi intézményekben – közölte tegnap az országos gyermekvédelmi hatóság.

A 423 gyermek közül 300-at a szülészeteken, 104-et a gyermekgyógyászati osztályokon, 19-et más kórházi osztályokon hagytak el.
A gyermekvédelmi hatóság adatai szerint ugyanakkor az év első hat hónapjában 166 gyermek visszatért a családjához, 23-at családtagoknál vagy más személyeknél, 165-öt pedig hivatásos nevelőszülőknél helyeztek el. Tíz gyermek elhelyezési központokba került, hetet sürgősségi befogadóközpontokban helyeztek el. (Agerpres)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-12-07 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 743
szavazógép
2017-12-07: Család - Puskás Attila:

Nyersen és szárítva (Erdő-mező ajándéka)

A természetben begyűjtött növényeket nyersen, levesnek vagy főzeléknek, illetve szárítva későbbi felhasználásra és fűszernek tartósítjuk. Legyen elsődleges feladatunk a begyűjtés utáni minél hamarabbi felhasználás, hogy jellegzetes ízanyagukból és a  frissességből ne veszítsenek. Addig is, amíg felhasználásra kerülnek, hűvös és sötét helyen tartsuk.
2017-12-07: Család - :

Fémionokkal a gyógyulásért

A daganatos betegségek, az időskori elbutulással járó biológiai leépülés, illetve a genetikai rendellenességek gyógyításában a fémionok alkalmazásának hatásosságát javító kutatási program indult el a Szegedi Tudományegyetemen – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény az MTI-t.