A csendőrség Mikulása

2017. december 7., csütörtök, Közélet
Mikulás napján a csendőrség 3. számú kézdivásárhelyi különítményének tagjai hatodik alkalommal látogattak ajándékcsomagokkal a municípiumi kórház gyermekosztályára.  A csendőröket Petronela Corodeanu, a Kovászna megyei csendőrség szóvivője is elkísérte.

Az idei ajándékcsomagokban édességet, kifestős könyveket, színes ceruzákat, játékokat és pelenkákat vittek a gyermekosztály kis betegeinek. Mivel idén kevesebb beutalt beteg gyermeket találtak az osztályon, a megmaradt édességcsomagokat a Gábor Áron téren osztották szét az éppen arra járó kisgyermekeknek és azok szüleinek. (iochom)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 160
szavazógép
2017-12-07: Közélet - Hecser László:

Templomfelújítás és múltunk megismerése (Sepsikőröspatak)

A napokban fejezték be a sepsikőröspataki református templom tetőzetének felújítását. A beruházást – mely során cserépfákat, cserépdeszkákat és a szarufákat, illetve az elkorhadt sárgerendákat cserélték ki, és cserepeztek is – a budapesti Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a hívők adományaiból és a helyi önkormányzat hozzájárulásával valósították meg.
2017-12-07: Közélet - :

Halálos baleset

Halálos baleset történt tegnap este a szépmezői úton. Egy túlzott sebességgel haladó személygépkocsi belerohant egy útszéli kerítésbe.