Az átjárón elütötte, majd elhajtott

2017. december 7., csütörtök, Közélet
Sepsiszentgyörgyön az 1918.  december 1. út és a Sport utca kereszteződésében kedd este háromnegyed hatkor az átjárón elütöttek egy 63 éves nőt. A gázoló személygépkocsi elhajtott, ám a leírás alapján a rendőrök azonosították a vezetőt, egy 59 éves sepsiszentgyörgyi férfit.

Gondatlanságból elkövetett testi sértésért és a baleset helyszínének elhagyásáért bűnügyi vizsgálati iratcsomót állítottak össze. Az áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. (sz.)
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 53
szavazógép
2017-12-07: Közélet - :

Halálos baleset

Halálos baleset történt tegnap este a szépmezői úton. Egy túlzott sebességgel haladó személygépkocsi belerohant egy útszéli kerítésbe.
2017-12-07: Közélet - :

Ittas vezető

A kézdivásárhelyi rendőrök ellenőrzés céljából megállítottak egy piros számtáblás személygépkocsit. Kiderült, ideiglenes forgalmi engedélye lejárt. Vezetője alkoholszagot árasztott, ezért szondába fújatták. A mérőműszer 1,18 mg/l szesztartalmat mutatott. A 45 éves férfit vérvételre kórházba szállították. Ittas, valamint forgalomba be nem jegyzett gépkocsi vezetéséért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)