Megbolondult a világ?

2017. december 8., péntek, Nyílttér
Sajnos, az emberiség történetét hazugság és gazemberség szennyezi be. A józan észnek még az árnyékára sem találunk, amíg a világ ontja magából a zsarnokokat, hóhérokat: Hitler, Sztálin, Ceauşescu, Milošević, bin Láden – csak néhány ismertebb név a huszadik századból. Most meglakolunk az évezredek során felhalmozott bűneinkért. Nézzük csak a terrorizmust: ma az Iszlám Állam képes rettegésben tartani az egész emberiséget, Észak-Koreáról nem is beszélve!

Ugyancsak az ember okolható a globális felmelegedésért, amelyet természeti katasztrófák láncolata kísér: vulkánkitörések, földrengések, szökőárak, árvizek, erdőtüzek, hurrikánok stb.
Nagy szégyen, hogy ezekből a szörnyűségekből az EU-t csupán a migránskérdés érdekli. Ezt sem oldják meg, csupán kavarják... Ebben a formában az EU nem más, mint balga diktatúra, amely lábbal tiporja az alapvető emberi jogokat (köztük az önrendelkezést), és pofátlanul beavatkozik a tagországok belügyeibe!
Vegyük észre, hogy az EU a fasizmus és a kommunizmus nyomdokain haladva szövi felettünk a hálóját. A ki- és betelepítések Hitler és Sztálin találmányai! Úgy látszik, nem egy becsületes, szabad Európát, hanem egy európai Gulagot óhajtanak, ahol minden tagország engedelmes, alantas rabszolga.
Mi, kelet-európai országok a tatárjárás óta védjük határainkat, s ezután is ezt fogjuk tenni, akár tetszik, akár nem. A függetlenségért, a szabadságért mi, magyarok hoztuk a legnagyobb véráldozatot 1956-ban! Hasonló leckét az orosz medve a kis finnektől kapott 1940-ben, akiktől van mit tanulni, hisz testvéri unióban élnek a svédekkel. Példát vehetünk az Amerikai Egyesült Államokról is, ahol minden tagállamnak megvannak a maga belső törvényei. Ott nem az állam, csak egy kis farmocska határának a megsértése is feljogosít a lőfegyverek használatára! Az EU szerint azonban az államhatárok csak közhasználatú sétaterek, ahol boldog-boldogtalan kedvére kóborolhat.
A kötelező betelepítési kvóta agyalágyult, hülye gondolat. Egy országnak, egy népnek az etnikai összetételét erőszakolni? Ha az EU-nak ennyire szív­ügye a migráció, azt ne mások kárára, hanem atrocitások nélkül oldja meg!
Demes Csaba
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 53
szavazógép
2017-12-08: Nyílttér - :

Részrehajlóak az önjelölt védelmezők!

Napjainkban nagyon szorgosak a különféle védő személyek, szervezetek. Mint nálunk az etetett és bőszen védelmezett medvék. Hol jogokat, hol területi épséget, hol személyes szabadságot védenek. Ezzel nem lenne semmi baj, ha nem lenne ez a védelem nagyon szelektív és egyoldalú.
2017-12-08: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy
ZSIGMOND ANTALNÉ
CSÜDÖR EMÍLIA
életének 76., házasságának 49. évében 2017. december 6-án visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2017. december 9-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a lemhényi  ravatalozóházból a Szent Mihály-hegyi temetőben.
Csendes álma fölött őrködjön az örök szeretet.
A gyászoló család
10524