Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Utcán az igazságszolgáltatók

2017. december 19., kedd, Közélet

Bírók és ügyészek sorakoztak fel tegnap az ország több településén, a bíróságok, törvényszékek székhelyei előtt az igazságügyi jogszabályok, a büntető törvénykönyv és a büntetőeljárás tervezett módosításai ellen tiltakoztak. Háromszéken is utcára vonultak a szakmában dolgozók, Sepsiszentgyörgyön tiltakozásképpen mintegy húsz bíró és ügyész vonult ki a bíróság elé. (dvk)

  • Fotó: Sepsi Rádió
    Fotó: Sepsi Rádió
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2017-12-19: Kármentő - Bokor Gábor:

Műtétre várva

Megyei sürgősségi kórház, egy a negyvenvalahányból. Zsúfoltság, kétszer több ágy is megtelne a beutalásra várókkal. A személyzet kevés, hadakozik a létszámfölényben lévő betegsereggel. Nem ellenük, értük: minden emberit megtesznek, hogy elviselhetőek legyenek a kórházi napok, a beteg az egyetlen, amire figyelnek a sokórás, megfeszített fizikai, szellemi munka során. Nem kell csodálni, ha néha náluk is elpattan egy-egy húr.
2017-12-19: Belföld - :

Katonai diverzió számos áldozattal (Ügyészségi álláspont 1989 decemberéről)

Szándékos katonai diverzió, tudatos rémhírkeltés miatt számosan vesztették életüket 1989. december 22-én Nicolae Ceauşescu kommunista diktátor menekülési kísérlete után – állapította meg a katonai ügyészség a forradalom évfordulója alkalmából tegnap kiadott közleményében.