ElismerésHosszú a második legjobb női sportoló

2018. január 4., csütörtök, Sport
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség tagjai Hosszú Katinkát választották 2017 második legjobb női sportolójának, az első helyen az amerikai teniszező, Serena Williams végzett.
  • Fotó: 444.hu
    Fotó: 444.hu
A szervezet honlapjának pénteki beszámolója szerint a férfiaknál is egy teniszező, Roger Federer végzett az élen, nagy fölénnyel megelőzve a portugál labdarúgó Cristiano Ronaldót. A júliusi budapesti világbajnokságon két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyerő, a decemberi koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságon pedig hat számban győztes Hosszú Katinka mindössze húsz szavazattal maradt le Serena Williams mögött, aki megnyerte januárban az ausztrál nyílt bajnokságot, majd szülési szabadságra ment. A voksoláson 112 ország 517 újságírója vett részt.
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 160
szavazógép
2018-01-04: Sport - :

Utánpótlástorna az új műjégpályán (Jégkorong)

A Kézdivásárhelyi HC Bikák és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia először szervezte meg a Kézdivásárhely Kupa utánpótlás jégkorong tornát tíz év alatti gyerekek számára. A felső-háromszéki városban tizennégy csapat és közel 200 gyerek tette próbára magát az újonnan átadott, nemzetközi tornák lebonyolítására is alkalmas műjégpályán december 29-én.
2018-01-04: Sport - :

Szárnyal a címvédő (Síugrás, négysánc-verseny)

A szombati első versenyhez hasonlóan a második állomáson, azaz hétfőn Garmisch-Partenkirchenben is a címvédő lengyel Kamil Stoch győzött a síugrók 66. Négysánc-versenyén.