Kevesebb baleset a háromszéki utakon

2018. január 4., csütörtök, Közélet
A Kovászna megyei közlekedésrendészet összesítése szerint a tavalyi évben a térség útjain történt 76 súlyos közúti balesetben 16-an vesztették életüket, 71-en súlyosan, 35-en pedig ­könnyebben sérültek. A rendőrség hangsúlyozza, mindenik szám csökkenést jelent az előző, 2016-os évhez képest. (sz.)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 161
szavazógép
2018-01-04: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Mozgáspark házi kedvenceknek (Kutyafuttató Sepsiszentgyörgyön)

December közepétől használható Sepsiszentgyörgy első kutyafuttatója, a létesítmény a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kezdeményezése révén valósulhatott meg, miután a szeptemberi Tekerj egy jó célért! rendezvényen ennek érdekében gyűjtöttek. A közösségi akción 156-an vettek részt, a begyűlt összegből a tervezett három helyett végül egy száz négyzetméteres futtatót sikerült megvalósítani.
2018-01-04: Közélet - :

Fának rohant újév reggelén

Útszéli fának csapódott egy személygépkocsi újév reggelén Sepsiszentgyörgyön a Păiuș David hadnagy úton. Egy 27 éves fiatalember a városból kifelé haladva elvesztette a jármű fölötti uralmát, és fának rohant. Súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrség folytatja a kivizsgálást a baleset körülményeinek felderítésére. (sz.)