Szabálytalanságok Kézdivásárhelyen

2018. január 4., csütörtök, Közélet
Új év első napján este összeütközött két személygépkocsi Kézdivásárhelyen a Béke és a Molnár Józsiás utca kereszteződésében.
A rendőrség közleménye szerint a vétkes egy 38 éves női gépkocsivezető, aki nem adta meg az elsőbbséget a másik, szabályosan közlekedő járműnek. Az ütközés következtében a hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett. December 30-án este fél kilenckor szintén a kézdiszéki városban jeleztek újabb balesetet. Egy 12 éves kisfiú szabálytalanul kelt át a ­Dózsa György úton, s elütötte egy 42 éves férfi által vezetett utánfutós nyerges vontató. A gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett – tájékoztatott tegnapi közleményében a rendőrség. (sz.)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 161
szavazógép
2018-01-04: Közélet - :

Fának rohant újév reggelén

Útszéli fának csapódott egy személygépkocsi újév reggelén Sepsiszentgyörgyön a Păiuș David hadnagy úton. Egy 27 éves fiatalember a városból kifelé haladva elvesztette a jármű fölötti uralmát, és fának rohant. Súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrség folytatja a kivizsgálást a baleset körülményeinek felderítésére. (sz.)
2018-01-04: Közélet - Tibodi Ferenc:

Szakmai elismerés Szekeres Attila heraldikusnak

A Nemzetközi Címertani Akadémia levelező tagjává választották dr. Szekeres Attila István sepsiszentgyörgyi heraldikust – lapunk munkatársát –, az első erdélyi szakembert, aki az intézmény kötelekébe került annak 68 éves fennállása óta.