Laptalálkozó, keresztrejtvény-kiértékelő és nyereményjáték Találkozzunk, nyerjünk Sepsiszentgyörgyön

2018. január 9., kedd, Közélet
Január 10-én, szerdán Sepsiszentgyörgyön találkozunk olvasóinkkal. A Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében 17 órára várjuk mindazokat, akik a Háromszék munkatársaival szeretnének találkozni, ugyanakkor bemutatjuk munkatársaink legújabb, Kaláka könyvek sorozatban megjelent köteteit. Külön hívjuk hűséges keresztrejtvényfejtőinket, akik között értékes nyereményeket sorsolunk ki, na meg mindazokat, akik részt vennének interaktív nyereményjátékunkban.

Kisgyörgy Zoltán és Forrai Tibor Példaképek című keresztrejtvény-sorozatának megfejtői külön sorsoláson is részt vesznek, de a találkozó minden résztvevője tombolajegyet kap, amelyet kitöltve helyben tud elhelyezni egy urnában. Ugyanakkor a mai újságban megjelent szelvény is tombolajegyként használható, amelyet mind a résztvevők, mind a találkozóról távol maradók kitölthetnek, és január 10-én 15 óráig eljuttathatják a szerkesztőségbe. A találkozón részt vevők is elhozhatnak személyenként egy szelvényt, a laptalálkozó résztvevői így akár két tombolával is benevezhetnek, s dupla eséllyel vehetnek részt a sorsoláson. Azok, akik Facebook-oldalunkat látogatják, és a találkozó kezdési időpontjáig, vagyis január 10-én 17 óráig ezt a bejegyzést megosztják, ugyancsak nyerhetnek. A nyeremények listája lapunk 10. oldalán olvasható.
Háromszék
Cikk megjelenési időpontja: 2018-01-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 743
szavazógép
2018-01-09: Közélet - :

Drágul a földgáz

Többet kell fizetni holnaptól a földgázért, miután az országos energiaár-szabályozó hatóság (ANRE) tegnap rábólintott a lakossági gázár emelésére.
2018-01-09: Máról holnapra - Farcádi Botond:

A semminél több, az elvártnál kevesebb

Lehetett volna ez egy új kezdet, az autonómiáért folyó harc fontos mérföldköve, az újra és újra nekiveselkedés, az elszántság megnyilvánulása, a közös akarat és a benne rejtőző erő felmutatása. Lehetett volna a tegnapi nap az új, az együttműködésen alapuló magyar egység napja, a közös stratégia mentén zajló észszerű munkamegosztás napja az erdélyi magyar pártok és civil szervezetek között, jövőkép felmutatása, a romániai magyar politikum érettségének bizonyítéka, fontos lépés a hitelesség, a kiábrándult, belefásult közösség bizalma visszanyeréséhez vezető úton.