Vasárnap nyílik a műjégpálya

2018. február 9., péntek, Közélet
Megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Székelyföldi Jégkorong Akadémia Sepsi Aréna mellett épülő műjégpályája.
  • Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
    Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
A hivatalos átadót vasárnap 11 órakor tartják, és néhány szerencsés városlakó 9.30 és 10.30 óra között soron kívül is kipróbálhatja a jégpályát, ha részt vesz az önkormányzat Facebook-játékán. A megnyitó sportprogrammal folytatódik, déli 12 óra 17 óra között a kicsi jégkorongozók mutatkoznak be, 17.30-tól pedig a Királypingvinek ifjúságia csapata játszik a Felcsík SK U14-es csapatával. (-kas)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?








eredmények
szavazatok száma 185
szavazógép
2018-02-09: Közélet - :

Altorjai Kozma István altábornagyra emlékeztek

A torjai községháza dísztermében kedd este megtartott könyvbemutatón Ambrus Ágnes magyartanár, ny. egyetemi adjunktus arra hívta fel a községvezetés és a helybeliek figyelmét, hogy nagyon időszerű volna a közeljövőben valamilyen emlékjelt állítani vitéz Altorjai Kozma István altábornagynak, akinek ősei Torján éltek – ő Csíkszeredában született 1886. szeptember 9-én, és 1951. október 2-án végezték ki Budapesten –, és büszkén viselte az Altorjai előnevet.
2018-02-09: Közélet - :

Elővigyázatosságra ösztönöznek

A járművekből történő lopások megelőzésére hívja fel a lakosság figyelmét a megyei rendőrség, amelynek összesítőjéből kiderült: 2017-ben 41 ilyen esetet jegyeztek Háromszék-szerte. Az esetek zömében városi környezetben történt a bűncselekmény.