Labdarúgás OSK Kupa először

2018. február 10., szombat, Sport

Ma és holnap a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnok és a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola sportterme ad otthont a kispályás labdarúgó Sepsi OSK Kupa első kiírásának.


A viadalon 40 csapat mintegy 600 futballistapalántája kergeti a labdát és küzd a legjobbaknak járó elismerésért, serlegért. Ma a Szabó Kati Sportcsarnokban a 2005-ben, míg a Berde Áron-iskolában a 2009-ben született gyerekek lépnek pályára, vasárnap a sportcsarnok a 2008-as, míg az Ág utcai sportterem a 2010-es korosztály viadalának ad otthont. A szervezők elmondása szerint megyénket sepsiszentgyörgyi, baróti, kézdivásárhelyi és kovásznai csapatok képviselik a teremtornán, mellettük többek között csíkszeredai, székelyudvarhelyi, brassói, prázsmári és feketehalmi együttesek érkeznek Háromszékre. Sok sikert, fiúk, és gólgazdag mérkőzést mindenkinek! (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1535
szavazógép
2018-02-10: Sport - :

Fellobbant a láng, és megkezdődött a téli olimpia (Pjongcsang, 2018)

Megkezdődött a XXIII. téli olimpia tegnap a dél-koreai Pjongcsangban: a február 25-ig tartó játékokat hivatalosan Mun Dzse In dél-koreai államfő nyitotta meg.
2018-02-10: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, unokatestvér, keresztapa, rokon, jó szomszéd és jó barát, a kökösi születésű
HARAI SÁNDOR
szerető szíve életének 61. évében türelemmel viselt, rövid szenvedés után 2018. február 9-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait február
11-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kökösi református ravatalozóháztól a családi sírba.
A gyászoló család
082