Teremlabdarúgás, II. ligaMagabiztos siker

2018. február 12., hétfő, Sport
A Kézdivásárhelyi SE magabiztos sikert ért el a Nagyváradi Dinamo Leonardo együttese ellen, miután Gazda József tanítványai vasárnap kora délután 14–7-es eredménnyel zárták a másodosztályos pontvadászat 13. fordulóját.
A céhes városbéli csapat Farkas–Albu, Gajdó, Gáll, Rancz ötössel kezdte hétvégi meccsét, a későbbiekben pedig Gondos, Ştefănescu, Kovács, Boricean, Erős és Păun is játéklehetőséghez jutott. A jó iramú, látványos találkozón hengereltek a felső-háromszékiek, hiszen az első félidőben tízszer, a másodikban pedig további négyszer zörgették meg ellenfelük hálóját. Ezzel a diadallal a Kézdivásárhelyi SE őrzi második helyét a rangsorban (26 pont), első a Kolozsvári Clujana (33 pont), harmadik a Buzăui Luceafărul (25 pont).
Az eredmény (teremlabdarúgó II. liga, 13. forduló): Kézdivásárhelyi SE–Nagyváradi Dinamo Leonardo 14–7 (10–3). Gólszerzőink: Gáll 3, Erős, Gajdó 2, Albu 2, Rancz, Păun 2, Ştefănescu 3. (t)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 185
szavazógép
2018-02-12: Sport - :

Túl a harmadik fordulón (Bowling)

Megyei bajnokság. Zarah az új éllovas, miután a háromszéki bowling pontvadászat harmadik fordulójában szoros meccsen nyert a Vital ellen, a kör rangadóját, a Trio Bodok–Mikósokk párharcot elnapolták.
2018-02-12: Sport - :

A Sepsi ISK a legjobb háromszéki csapat (Asztalitenisz)

Csütörtöktől szombatig Câmpulung adott otthont az ifjúsági I-es csapatbajnokságnak, amit a háromszéki csapatok közül a Sepsi ISK fiúegyüttese zárt a legjobb, azaz a 12. helyen. A Kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK fiúcsapata a 13., míg a lánycsapat a 14. helyen végzett.