AsztaliteniszA Sepsi ISK a legjobb háromszéki csapat

2018. február 12., hétfő, Sport
Csütörtöktől szombatig Câmpulung adott otthont az ifjúsági I-es csapatbajnokságnak, amit a háromszéki csapatok közül a Sepsi ISK fiúegyüttese zárt a legjobb, azaz a 12. helyen. A Kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK fiúcsapata a 13., míg a lánycsapat a 14. helyen végzett.
  • Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub
    Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub
A Nagy Magor István, Balázs Gergő és Bokor Zoltánból álló megyeszékhelyi csapat helyenként jól játszott, s remek szereplésének köszönhetően a realitásoknak megfelelő helyezést ért el – tudtuk meg Kocsis Balázs edzőtől, aki érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy a fiúk várhatóan még két évig ebben a formációban versenyeznek majd, így a hétvégi eredményük reménykeltő.
A céhes városbéli Nagy Mózes Sportklubot képviselő fiúcsapat tagjai közül egyedül Medvés Antal tartozik az ifjúsági I-es korcsoportba, Ionuţ Chelmuş és Canea-Kocsis András kisebb annál, így a 13. helyezés elfogadható eredmény számukra. A Mike Boróka, Papp Rebeka és Oláh Kriszta alkotta lányegyüttes szereplése a vártnál gyengébbre sikeredett – tájékoztatott Kerekes Barnabás edző, aki hozzátette, hogy a lányoknak a 9–12., de akár az 5–8. hely között is lett volna keresnivalójuk.
A végeredmény: l fiúk: 1. Konstancai Sportlíceum, 2. Buzăui MSC, 3. Besztercei MSC… 12. Sepsi ISK, 13. Nagy Mózes SK l lányok: 1. Konstancai Farul, 2. Medgyesi MSC, 3. Besztercei MSC… 14. Nagy Mózes SK.
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 161
szavazógép
2018-02-12: Sport - :

Magabiztos siker (Teremlabdarúgás, II. liga)

A Kézdivásárhelyi SE magabiztos sikert ért el a Nagyváradi Dinamo Leonardo együttese ellen, miután Gazda József tanítványai vasárnap kora délután 14–7-es eredménnyel zárták a másodosztályos pontvadászat 13. fordulóját.
2018-02-12: Sport - :

Harminchetedszer álltak asztalhoz (Asztalitenisz)

A megyei viadal után, szombaton a nagybaconi Konsza Samu Általános Iskola sporttermében rendezték meg a pingpong Bacon Kupa  újabb versenyét, amelyen ezúttal a település amatőr asztaliteniszezői vettek részt.