Laptalálkozó, könyvbemutató és nyereményjátékTalálkozzunk, nyerjünk Rétyen

2018. február 13., kedd, Közélet
Február 14-én, szerdán Rétyen találkozunk olvasóinkkal. A helyi zeneteremben 18 órára várjuk mindazokat, akik a Háromszék munkatársaival szeretnének találkozni, ugyanakkor bemutatjuk munkatársaink legújabb, a Kaláka könyvek sorozatban megjelent köteteit. Hívjuk hűséges olvasóinkat, és mindazokat, akik részt kívánnak venni interaktív nyereményjátékunkban.
A lapértékelés, a média, elsősorban a nyomtatott sajtó jelenlegi helyzetének elemzése mellett a szerzők jelenlétében bemutatjuk Kuti János legújabb, Lássuk a medvét! című kötetét, Puskás Attila Utak és ösvények, Csinta Samu pedig Plakátballada című kötetéről beszél, főmunkatársunk, Kisgyörgy Zoltán egyebek mellett a székelyföldi mofettákról nemrég megjelent könyvet mutatja be. Ugyanakkor további, a Kaláka könyvek sorozatban nemrég megjelent könyvet is bemutatunk.
A nyereményjáték keretében a találkozó minden résztvevője tombolajegyet kap, amelyet kitöltve helyben tud elhelyezni egy urnába. Továbbá az újságban megjelent szelvény is tombolajegyként használható, amelyet mind a résztvevők, mind a találkozóról távol maradók kitölthetnek, és február 14-én 15 óráig eljuttathatják a szerkesztőségbe. A találkozón részt vevők is elhozhatnak személyenként egy-egy szelvényt, a laptalálkozó résztvevői így akár két tombolával is benevezhetnek, s dupla eséllyel vehetnek részt a sorsoláson. Azok, akik Facebook-oldalunkat látogatják, és a találkozó kezdési időpontjáig, vagyis február 14-én 18 óráig ezt a bejegyzést megosztják (nem csak kedvelik), ugyancsak nyerhetnek.
 
Háromszék
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 161
szavazógép
2018-02-13: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Kövesi végnapjai

Elindították hát a végső ostromot. Az igazságügyi törvények módosítását karácsony előtt gyúrták át a parlamenten, a „párhuzamos állammal való együttműködéssel” gyanúsított Mihai Tudose kormányfőtől sikeresen megszabadultak, s miután sikerült miniszterelnöki székbe ültetni egy Dragneához maradéktalanul hűséges pártkatonát, sejthető volt, hogy hamarosan beindítják a támadást. A vasárnap este kirobbant botrány után Laura Codruţa Kövesi napjai alighanem megszámláltattak a korrupcióellenes ügyészség élén.
2018-02-13: Közélet - Bokor Gábor:

Erősödik a Kézdi Lacto Coop Szövetkezet

Százezer eurós pályázatot iktatott be az AgroSic Közösségek Közti Társulás segítségével a Kézdi Lacto Coop Szövetkezet, amely az Országos Vidékfejlesztési Program (PNDR) mezőgazdasági termelők, feldolgozók és forgalmazók  együttműködését, rövid ellátási láncok kialakítását és a helyi piacok fejlesztését támogató kiírására pályázott – ismertette a megyei tanács sajtóirodája.