Forma–1Három új helyszín is bekerülhet a naptárba

2018. március 3., szombat, Sport

Német sajtóértesülések szerint Miamiban és Vietnam fővárosában, Hanoiban is rendeznek futamot a jövő évtől a Forma–1-ben, és visszatérhet az Argentin Nagydíj is.

 

Az Auto, Motor und Sport magazin úgy tudja, hogy a flo­ridai és a vietnami helyszínen is városi pályán rendezik majd a versenyeket. A Nemzetközi Automobil-szövetség a hanoi új pálya útvonalát már el is fogadta, míg Miamiban most hétvégén tartanak bejárást. Buenos Airesben 21 versenyt rendeztek már korábban, a legutóbbit 1998-ban, most pedig van esély rá, hogy visszatér ide a mezőny. Ugyanakkor a német újság információi szerint a felújítási munkákra, illetve a jogdíjra még nincs meg a teljes összeg Argentínában.
A Forma–1-es sorozat idén 21 állomásból áll.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1701
szavazógép
2018-03-03: Sport - :

Orosz győzelmekkel kezdődött a vb (Atlétika)

A férfi és a női magasugrást is orosz atléta nyerte a birminghami fedett pályás világbajnokság első napján. A férfiaknál Danyil Liszenko győzött 2,36 méterrel, amelyet harmadik kísérletére vitt át. A nőknél a szabadtéren és fedett pályán is kétszeres világbajnok Marija Laszickene bizonyult a legjobbnak.
2018-03-03: História - :

Ön tudta, hogy Mátyás király római származék? (Beszélgetés IOAN-AUREL POP történész-akadaémikussal, a BBTE „tudós” rektorával)

Világos, nem? Ha egyszer román volt. És azt tudta, hogy ezt a Babeș–Bolyai Tudományegyetem „tudós” rektora, Ioan-Aurel Pop állítja? Aki történész, meg akadémikus, meg minden.