LabdarúgásChiajna ellen kezdenek a rájátszásban

2018. március 9., péntek, Sport
A Sepsi OSK szombaton 18 órától megkezdi szereplését az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásában, a piros-fehérek az 1. fordulóban a Concordia Chiajna vendégeként lépnek pályára a Concordia Stadionban.  A mérkőzést a Marosvásárhelyi Rádió élőben közvetíti.
  • Fotó: Cristian Stavri
    Fotó: Cristian Stavri
A csapatok az alapszakaszban kétszer találkoztak, a szeptemberi odavágóban az Ilfov megyeiek 2–1 arányban győztek, a szentgyörgyiek részéről Fülöp István szerzett vezetést, a másik oldalon pedig Paul Batin és Claudiu Bumba volt eredményes. Az alakulatok a februári visszavágóban döntetlent játszottak, Ibrahima Tandia korai találatára Ronaldo Deaconu a második félidőben válaszolt. A Sepsi OSK 10 ponttal a hatodik, míg a Ion Moldovan edzette csapat 14 ponttal a harmadik helyről vág neki az alsóházi rájátszásnak.
„Számunkra most kezdődik a bajnokság, a playout első meccse előtt állunk, és a folytatásban további 13 mérkőzésünk lesz, ami nemcsak nekünk nagyon fontos, hanem a többi csapatnak is. Szeretném, ha jól kezdenénk a rájátszást, még akkor is, ha idegenben játszunk egy olyan tapasztalt játékosokból álló alakulat ellen, mint a Concordia Chiajna. Legutóbb három fordulóval ezelőtt találkoztunk, de reméljük, ezúttal győzni tudunk. Azt gondolom, az FCSB ellen elszenvedett vereség ellenére jó formában vagyunk, fizikai és mentális téren is erősek a labdarúgók. Benjamin Kuku kivételével mindenki egészséges és bevethető” – mondta Eugen Neagoe vezetőedző.
A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Hadnagy Attila is jelen volt, aki úgy érzi, a jövőben is tudja még segíteni gólokkal a piros-fehéreket. A csapatkapitány elmondta, nagy volt az elmúlt hónapokban a játékosmozgás, és ennek köszönhetően sokkal jobban teljesít a csapat. Bizakodóak a rájátszással kapcsolatban, a lehető legtöbb pontot szeretnék begyűjteni az élvonalban maradás érdekében.
A mérkőzések: * playoff: Kolozsvári CFR–Jászvásári Poli (ma, 20.45 óra), Craiova–Astra Giurgiu (szombat, 20.45 óra), FCSB–FC Viitorul (vasárnap, 20.45 óra) * playout: FC Boto­şani–Bukaresti Juventus (ma, 18 óra), Concordia Chiajna–Sepsi OSK (szombat, 18 óra), FC Voluntari–Temesvári Poli (vasárnap, 18 óra), Dinamo–Medgyesi Gázmetán (hétfő, 20.45 óra). A mérkőzéseket a Digi­Sport, a Telekom Sport és a Look TV élőben közvetíti. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2018-03-09: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a kurtapataki születésű kézdivásárhelyi
PÁSZKA ISTVÁN
életének 89., házasságának 56. évében 2018. március 7-én  visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2018. március 10-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kurtapataki ravatalozóházból a helyi temetőben.
A gyászoló család
10682
2018-03-09: Sport - :

Hétvége a focipályákon (Labdarúgás)

III. LIGA. Egy hét csúszással elkezdődik a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye, a Kézdivásárhelyi SE pedig nehéz feladat előtt áll, hiszen a 17. fordulóban, szombaton 15 órától az FK Csíkszereda csapatát fogadja a Sinkovits Stadionban. Az együttesek legutóbbi találkozásakor a Hargita megyeiek örülhettek, hiszen Csíkszeredában 5–0 arányban győztek.