Szórja a pénzt Meghan Markle

2018. március 9., péntek, Magazin
Katalin spórolós ruhaválasztásai miatt hamar belopta magát az emberek szívébe, Meghan költekezése azonban sokakból ellenszenvet vált ki.

Meghan Markle kiválasztotta menyasszonyi ruháját. Azt eddig is lehetett sejteni, hogy a kreáció nem lesz olcsó mulatság, hiszen eljegyzési fotójához is egy 56 ezer fontos Ralph and Russo estélyit választott magának.
A rajongók szemöldöke azonban azonnal felszaladt, amikor a napokban kiderült, hogy az ara menyasszonyi ruhája 400 ezer font lesz. Így azon már nem is csodálkozunk, hogy a jegyes pár megduplázta az esküvőre szánt költségkeretét.
A hírek szerint az amerikai színésznő is mélyen a zsebébe nyúlt, lefoglalt ugyanis egy 120 ezer font  értékű luxus nászutat, ami az ő ajándéka kedvesének.
Az idén 34 éves herceg – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája – és a 37 éves amerikai színésznő eljegyzését november végén jelentették be; az esküvő május 19-én lesz Windsorban, a legősibb angliai királyi rezidencián. A Kensington-palota – Harry londoni rezidenciája és hivatala – a napokban újabb részleteket tett közzé az esküvői előkészületekről. A közleményből kiderül, hogy összesen 2640-en kapnak meghívót a ceremóniára.
Meghant sokáig Katalin hercegnéhez hasonlították, azonban látva a nagyzolást, a párhuzamnak már nincs létjogosultsága. Katalin gyakorta visel fast fashion üzletekben vásárolt darabokat, kedvenceit évekig hordja, ő a spórolós hercegné, ami Meghanra nem lesz igaz.
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 196
szavazógép
2018-03-09: Magazin - :

Felújítják a kolozsvári Szent Mihály-templomot

Felújítás miatt több mint három évre bezár a Kolozsvár főterén álló Szent Mihály-plébániatemplom. A római katolikus egyház az Európai Uniótól nyert 18 millió lej támogatást a 22 millió lejes összköltségű műemlék-felújításra. A támogatási szerződést még Kovács Sándor főesperes írta alá 2017 októberében, két hónappal a halála előtt.
2018-03-09: Magazin - :

A világ legrégebbi palackpostája

Egy tengerparton sétáló pár a világ legrégebbi ma ismert palackpostájába botlott bele Nyugat-Ausztráliában – írja a Guardian. Az üvegbe zárt üzenetet még januárban találta meg Tonya Illman, aki azt hitte, hogy szemét, és csak azért vette fel, mert az üveg jól nézett ki, és arra gondolt,  jól mutatna a könyvespolcukon. Ezután viszont megtalálta benne a 132 éves levelet.