Mobil rendelők

2018. március 9., péntek, Belföld
Közvitára bocsátotta az egészségügyi minisztérium a mobil rendelők és mobil orvosi egységek létrehozásáról szóló tervezetet, amelyek által javíthatnák a hátrányos helyzetű térségekben élő személyek egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférését.

A tervezet szerint a mobil orvosi egységek legkevesebb 13 négyzetméteresek lehetnek, és biztosítani kell a mozgássérültek számára is a feljárást. Az orvosi egységeket úgy kell elhelyezni, hogy a lakosság könnyen megközelíthesse, árvízmentes és földcsuszamlásoktól védett helyre kell felszerelni.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2018-03-09: Belföld - :

Mindent az igazság lapjára tett

Nemmel válaszolt Horváth Anna a bűnvádi perének tegnapi tárgyalásán a bírónőnek arra a kérdésére, hogy felfüggesztett börtönről szóló ítélet esetén vállalna-e közmunkát. Ennek az a következménye, hogy március 22-én vagy letöltendő börtönre ítélik, vagy felmentik a vádak alól.
2018-03-09: Belföld - :

Összefogással az autonómiáért (Székely szabadság napja )

A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) a Székelyföld területi autonómiája iránti közakarat méltósággal teli kinyilvánítására hívja Marosvásárhelyre szimpatizánsait. A szombati megemlékezés és tiltakozó felvonulás résztvevőit csendes véleménynyilvánításra szólította fel Lucian Goga, Maros megye prefektusa.