Figyelmesen kell pályázni

2018. március 9., péntek, Közélet
Március 16-ig lehet pályázni a kulturális rendezvények támogatására, március 27-ig pedig a sport- és ifjúsági programokra a sepsiszentgyörgyi városházán. Idén 300 ezer lejt osztanak el a civil szervezetek által végzett különböző kulturális tevékenységek között (ide tartoznak többek között a kézműves-foglalkozások, hagyományőrző események, előadások, szakmai találkozók, vetélkedők, hangversenyek, délutáni oktatás), 100 ezer lejt különítettek el az ifjúsági alap számára (táborokra, önkéntességre, diákrendezvényekre és hasonlókra), és 400 ezer lejt a sportra.

Ez utóbbi alapnál csak azokkal a programokkal (edzőtáborok, versenyekre való készülés és részvétel, illetve versenyek szervezése, felszerelések biztosítása) lehet benevezni, amelyek illeszkednek a Sepsiszentgyörgy támogatja a sportot című kezdeményezéshez. A pályázathoz szükséges űrlapokat és minden egyéb tudnivalót a városháza honlapján (sepsi.ro), kiemelt helyen lehet megtalálni.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 6
szavazógép
2018-03-09: Közélet - Fekete Réka:

Kézművesek a Szimplában

Az ajándéknak nem az ára számít, hanem az, hogy talál-e a megajándékozott egyéniségéhez, értékét pedig növeli, ha az ajándékozó maga készítette.
2018-03-09: Közélet - :

Még mindig perben az árkosi kastély

Minekutána évtizedes perek után megítélték az örökösöknek az árkosi Szentkereszty-kastélyt, az onnan kiköltöztetett intézmény, az Árkosi Kulturális Központ tovább perel. Több per folyik több szinten.