FallabdaSzabó Nikole a felnőttek között is bizonyított

2018. március 13., kedd, Sport
Az elmúlt hétvégén Bukarestben rendezték meg az Aerosquash Kupa fallabda- versenyt, amely az országos körverseny egyik fordulója volt.
 
A megmérettetésre 65 játékos nevezett be, a férfiak és a nők is két kategóriában tették próbára magukat. A Kovászna Squash SKE két férfi és egy női játékossal indult a versenyen. A 17 éves Szabó Nikole a női A-osztályban a második helyen végzett, míg a férfiak A- és B-osztályában szereplő  Aurelian Marinescu a 23. helyen zárt, Casian Colcher pedig a 24. lett.
„Ezen a versenyen Nikole második helye kiemelkedő eredménynek számít, hisz a döntőbe jutásig három tapasztalt, erős ellenfele volt, akik ellen nagyszerűen teljesített. Ez is azt bizonyítja, hogy a kitartó munka meghozza a várva-várt eredményt” – mondta Bara Hunor edző.
Hétvégén Bukarestben szervezik meg az országos ifjúsági fallabdabajnokságot, amelyen a Kovászna Squash SKE kilenc – Bodor Balázs, Horia Anghelina, Pál Regő, Szebeni Gergő, Dávid Márk, Dávid Lajos, Bodor Bence, Vizi Andor és Szabó Nikole – játékossal vesz részt. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2018-03-13: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, rokon, az árkosi
VERES IDA
(szül. SZÉP)
életének 83. évében hosszú betegség után elhunyt.
Temetése 2018. március 14-én, szerdán 14 órakor lesz az árkosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás ma 18–20 óráig és a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4304514
2018-03-13: Sport - :

Három győzelem, két vereség (Kosárlabda, utánpótlás)

Az elmúlt hét végén Ploiești-en rendezték meg az U18-as kosárlabda-bajnokság elődöntős szakaszának második teremtornáját, ahol a IIA csoportban érdekelt Sepsi ISK is pályára lépett.