Kézilabda, Bajnokok LigájaKikapott a Fradi

2018. március 13., kedd, Sport
Az FTC-Rail Cargo Hungaria 27–23-ra kikapott vasárnap a német Bietigheim vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában Ludwigsburgban, így a 2. csoport harmadik helyén végzett.
 
Az utolsó forduló előtt az FTC-nek már csak matematikai esélye volt a csoport második helyének megszerzésére, a Bietigheimnek viszont az sem. A magyar csapat 18 percen keresztül jól tartotta magát, utána viszont meglepően sokat hibázott támadásban, és mivel védekezése sem volt hatékony, a hazaiak fokozatosan elhúztak. Elek Gábor vezetőedző időt kért, de ezután sem változott a játék képe (16–11).
Egy ideig a második félidőben sem került közelebb ellenfeléhez a Ferencváros, hat gól volt a legnagyobb különbség. A hajrában sorozatban négy helyzetet is kihagytak a vendégek, így végül sima vereséget szenvedtek. A Bietigheim legeredményesebb játékosa a dán Mille Heick Hundahl és Fie Woller volt 5–5 góllal.
Az FTC ellenfele az orosz Rosztov-Don lesz a negyeddöntőben, melynek első mérkőzéseit április 7–8-án, visszavágóit pedig egy héttel később vívják.
A 2. csoport végeredménye: 1. Vardar Szkopje (macedón) 18 pont, 2. Metz HB (francia) 14 pont, 3. FTC-Rail Cargo Hungaria 12 pont, 4. Buducnost Podgorica (montenegrói) 8 pont, 5. Thüringer HC (német) 4 pont, 6. SG BBM Bietigheim 4 pont.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2018-03-13: Sport - :

Még négy csapat juthat a negyeddöntőbe (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

Négy mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója: ma a Manchester United a Sevilla csapatát fogadja, míg a Sahtar Doneck az AS Roma vendége lesz.
2018-03-13: Magazin - Hecser László:

Népdalainkat bujkaként viselni

Népdalt énekelni úgy, ahogy elődeink tették – ez a célkitűzése a nemrég Baróton megalakult, és most március 15-én bemutatkozó koncertjére készülő Bujka népdalcsoportnak.