Letartóztatták a bántalmazót

2018. március 13., kedd, Közélet
Bántalmazásért és lopásért vizsgálnak egy 31 éves férfit, akinek nevére 30 napos előzetes letartóztatást rendelt el a Bodzafordulói Bíróság.
 
Nőnapon jelentették a zágonbárkányi őrsön, hogy egy vadházasságban élő pár között iszonyú balhé tört ki. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi súlyosan bántalmazta 38 éves élettársát. A megyei szociális igazgatóság révén a nőt és két gyermekét otthonban helyezték el. A férfi visszaesőként ismert bántalmazás tekintetében, ráadásul három friss lopást is rábizonyítottak. Az összesen 3000 lej értékű lopott holmit a rendőrök megtalálták és visszajuttatták tulajdonosaiknak. A bántalmazót őrizetbe vették, majd vizsgálati fogságba került – közölte tegnap a megyei rendőrség. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-03-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2018-03-13: Közélet - :

Rács mögé került az erőszakoló apa

Február végén értesítették a zágoni rendőrőrsöt, hogy egy helybeli 14 éves kislányt megerőszakoltak. A kivizsgálás során a rendőrök megállapították, hogy az elkövető a 40 éves apa, aki közben külföldre távozott. Az ügyészség kérésére a Kézdivásárhelyi Bíróság a gyanúsított hiányában elrendelte Vasile D. 30 napos előzetes letartóztatását attól a naptól, amikor elfogják. A férfi hazatért, vasárnap letartóztatták és a megyei fogdába szállították. (sz.)
2018-03-13: Máról holnapra - Demeter J. Ildikó:

Ceauşescu méltó utóda

Az a pillanat, amikor a pártkong­resszus résztvevői felálltak és tapsolva éltették a vezért, hátborzong­ató volt. Nem véletlen, hog­y a szociáldemokraták szombati rendezvényéről sokaknak az 1989 előtti idők jutnak eszükbe, hiszen a párhuzam elkerülhetetlen: nem is hasonlított semmiféle demokratikus eljáráshoz, ahog­y a „tisztújítás” lezajlott.