Hétvégi balesetek

2018. április 3., kedd, Közélet
Négy balesetet jegyeztek a Kovászna megyei rendőrök az elmúlt hétvégén.
Vasárnap Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli bejárata előtt a 12-es főúton egy 19 éves fiatalember személygépkocsijával megelőzött egy kocsisort, de nem sikerült visszasorolnia a haladó sávra, és összeütközött a szemből szabályosan közlekedő személygépkocsival. Utóbbi 60 éves vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Szintén vasárnap Bikfalva közelében a megyei úton egy 61 éves nő által vezetett személygépkocsi a kanyargós úton lesodródott az úttestről. A balesetben az autó 86 éves női utasa súlyosan sérült. Szombaton délután Papolcon egy 39 éves férfi által vezetett személygépkocsi nem adott előnyt a szemből érkező robogónak, és balra kívánva letérni az útról, elütötte azt. A robogó 64 éves vezetője megsérült. Pénteken délután egy szémelygépkocsi a Katrosa és Kézdiszárazpatak közötti egyenes szakaszon a gumi elrobbanása miatt az árokba kötött ki. A jármű hatvanéves kézdivásárhelyi női vezetőjét súlyos sérülésekkel a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sűrgősségi Kórházba szállították, ahol belehalt sérüléseibe.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-04-03 12:57
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 83
szavazógép
2018-04-03: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Életmentők sűrű napjai

Közel félszáz sürgősségi esethez riasztották a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség háromszéki egységeit az előző hosszú hétvégén, az életmentők tüzet oltottak és balesetnél is helyszíneltek. A SMURD csapatok is több mint negyven alkalommal biztosítottak elsősegélyt Háromszék-szerte, három közúti balesetnél is.
2018-04-03: Közélet - Bokor Gábor:

Egy falat szeretet

A fenti címmel szervezett tevékenységet idén is a Kézdi-Orbai Református Egyházmegye Nőszövetsége. Az akció során az elmúlt hét utolsó napjaiban az egyházközségi nőszövetségek képviselői saját településeiken meglátogattak és ajándékkal leptek meg minden nyolcvan évnél idősebb személyt.