Kosárlabda, utánpótlás Második a Salema Basket

2018. április 16., hétfő, Sport
A sepsiszentgyörgyi Salema Basket a második helyen zárta a brassói Braşovia ISK által szervezett és a Jövő kosárlabdázói (Cupa Viitorului Baschetbalişti) nevet viselő kupát.
A Dombi Szabolcs irányította U13-as fiúk – akik egy korosztállyal nagyobbak között (U14) tették próbára magukat – vereséggel indították a tornát, miután 74–8 arányban kaptak ki a későbbi győztes belga BC Charleroi alakulatától. A csoportkör második meccsén a szentgyörgyiek 37–31-re verték a házigazda Braşoviát, az elődöntőben pedig a brassói BC Hoops gárdáját verték 47–27-re. A Salema a kupa döntőjében csoportbeli ellenfelével, azaz újra a belga fiúkkal csatázott, és ezúttal 81–8-re kapott ki.
Csapatunk: Duka Máté, Bukur Tamás, Czompók Bence, Benkő Dávid, Baló László, Crisán Mátyás, Christian Ţifrea, Cristian Munteanu, Kerestély Ábel, Molnár Nándor, Farkas Erik, Kovács Ákos, Kovács Patrik, Boros Artúr, Antal Soma, Sánta Tamás (edző: Dombi Szabolcs). (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-04-16 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 100
szavazógép
2018-04-16: Sport - :

Sikeres verseny (Asztalitenisz)

Szombaton a sepsiszentgyörgyi Topspin-terem az asztalitenisz világnapja alkalmából amatőr pingpongversenynek adott otthont. A nyolc asztalon lebonyolított viadalon összesen harmincegyen ragadtak ütőt.
2018-04-16: Sport - Miska Brigitta:

Az utolsó percekben veszítettek a kézdivásárhelyiek (Labdarúgás, III. liga )

Akárcsak egy héttel korábban az éllovas Bákói Aerostar ellen, szombaton a Szászhermányi FC vendégeként is az utolsó percekben szenvedett vereséget a Kézdivásárhelyi SE a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A Brassó megyei csapat a 86. percben megszerezte negyedik találatát, így a kék-fehérek idei negyedik vereségükkel a tizedik helyre csúsztak.