Nyugdíjasok kórustalálkozója

2018. május 15., kedd, Közélet
A kézdivásárhelyi Maassluis Nyugdíjasklub tizenötödször szervezett kórustalálkozót a Vigadó színháztermében szombaton. A rendezvényt Bene Gabriella, a szervező klub elnöke nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket, és köszönetet mondott a nagylelkű támogatóknak, majd Ferencz Gizella nyugalmazott tanárnő, a klub tagja Tóth-Guttman Emese, a Romániai Magyar Dalosszövetség elnökének üzenetét tolmácsolta.
  • Fellépett a Hálaadás református dalárda. A szerző felvétele
    Fellépett a Hálaadás református dalárda. A szerző felvétele
Fellépett a kézdivásárhelyi Hálaadás református dalárda (vezényelt Ruszka Sándor református lelkész), a székelyudvarhelyi önsegélyző pénztár Dr. Pál Gyula Kórusa (Csutak Ildikó zenetanár), a kantai Szentháromság római katolikus templom énekkara (Fórika Balázs kántor), a kézdiszentkereszti Szép Remények Nyugdíjasklub dalcsoportja (Vizi Géza nyugalmazott katonazenész), a szentivánlaborfalvi Laborfalvi Róza Női Kórus (Buzogány-Csoma István unitárius lelkipásztor), a kézdivásárhelyi Boldog Özséb római katolikus plébánia kórusa (Gergely Gábor kántor, zenetanár) és a kézdivásárhelyi Maassluis Nyugdíjasklub Rozmaring énekkara (Héjja István nyugalmazott zenetanár).
A nyugdíjasok kórustalálkozója himnuszénekléssel, egy ismeretlen spanyol szerző 1500 körül írt Jó tanács című szerzeménye közös eléneklésével zárult. Ezt követően szeretetvendégségre hívták a résztvevőket.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-05-15 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 83
szavazógép
2018-05-15: Közélet - :

Borjút mentettek

Egyórás beavatkozással sikerült a helyiekkel összefogva kimenteniük tegnap egy kútba zuhant borjút Zabolán a megyei katasztrófavédelem egységeinek.
2018-05-15: Kármentő - Váry O. Péter:

Talált tárgyak osztálya

Ez a történet tele van jóindulatú, segítőkész emberekkel, és a végén ott a szentencia is. Ami nem világrengető kinyilatkoztatás, de azért ritkán hallani felebarátainktól.