Elhunyt Cristian Ţopescu

2018. május 16., szerda, Sport
Elhunyt Cristian Ţopescu sportkommentátor tegnap.
Az Elias Sürgősségi Kórházban leállt a szíve, és nem tudták újraéleszteni. 81 éves volt. Sportriporterként a román közszolgálati televíziónál hat nyári és négy téli olimpián vett részt.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-05-16 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 83
szavazógép
2018-05-15: Sport - Miska Brigitta:

Az emberhátrány ellenére is fölényesen nyertek (Labdarúgó, I. liga)

Majdnem egy félidőt emberhátrányban játszott a Sepsi OSK, de Fülöp István két góljának és Ibrahima Tandia találatának köszönhetően így is fölényes győzelmet aratott kedden a Temesvári Poli felett a sepsiszentgyörgyi stadionban az alsóházi rájátszás 10., hétközi fordulójában. Ezzel a győzelemmel a piros-fehérek a kieső helyektől hét pontra távolodtak.
2018-05-16: Sport - :

Kizárták a Bálványost (Kosárlabda, Megyei Bajnokság )

Sorozatos meg nem jelenés miatt a 17. forduló után kizárták a háromszéki amatőr kosárlabda-bajnokságból a Bálványos csapatát, amely így elvesztette eddigi összes szerzett pontját, a tabellán az utolsó helyre csúszott vissza, és a folytatásban 20–0 arányban kapott ki a további mérkőzésein. A pontvadászat múlt heti körében nyert a címvédő Bad Boys, a Brassói Brașovia, a többszörös bajnok Da Bomb, a Háromszék és a Drink Team, utóbbi pedig játék nélkül gyűjtötte be a győzelemért járó két pontot.