Elhunyt Cristian Ţopescu

2018. május 16., szerda, Sport

Elhunyt Cristian Ţopescu sportkommentátor tegnap.

Az Elias Sürgősségi Kórházban leállt a szíve, és nem tudták újraéleszteni. 81 éves volt. Sportriporterként a román közszolgálati televíziónál hat nyári és négy téli olimpián vett részt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 769
szavazógép
2018-05-15: Sport - Miska Brigitta:

Az emberhátrány ellenére is fölényesen nyertek (Labdarúgó, I. liga)

Majdnem egy félidőt emberhátrányban játszott a Sepsi OSK, de Fülöp István két góljának és Ibrahima Tandia találatának köszönhetően így is fölényes győzelmet aratott kedden a Temesvári Poli felett a sepsiszentgyörgyi stadionban az alsóházi rájátszás 10., hétközi fordulójában. Ezzel a győzelemmel a piros-fehérek a kieső helyektől hét pontra távolodtak.
2018-05-16: Sport - :

Kizárták a Bálványost (Kosárlabda, Megyei Bajnokság )

Sorozatos meg nem jelenés miatt a 17. forduló után kizárták a háromszéki amatőr kosárlabda-bajnokságból a Bálványos csapatát, amely így elvesztette eddigi összes szerzett pontját, a tabellán az utolsó helyre csúszott vissza, és a folytatásban 20–0 arányban kapott ki a további mérkőzésein. A pontvadászat múlt heti körében nyert a címvédő Bad Boys, a Brassói Brașovia, a többszörös bajnok Da Bomb, a Háromszék és a Drink Team, utóbbi pedig játék nélkül gyűjtötte be a győzelemért járó két pontot.