AsztaliteniszHétvégi verseny Baróton

2018. május 16., szerda, Sport
Vasárnap, május 20-án amatőr asztalitenisz-versenyre kerül sor Baróton a Gaál Mózes Általános Iskola sporttermében.
  • Fotó: Pexels
    Fotó: Pexels
A viadalt két – 50 év alatt és 50 esztendő fölött – korosztályban hirdették meg. További információkért és nevezni hívják a 0745 046 180-as (Cocean Valér) telefonszámot. (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-05-16 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 119
szavazógép
2018-05-16: Sport - :

Kizárták a Bálványost (Kosárlabda, Megyei Bajnokság )

Sorozatos meg nem jelenés miatt a 17. forduló után kizárták a háromszéki amatőr kosárlabda-bajnokságból a Bálványos csapatát, amely így elvesztette eddigi összes szerzett pontját, a tabellán az utolsó helyre csúszott vissza, és a folytatásban 20–0 arányban kapott ki a további mérkőzésein. A pontvadászat múlt heti körében nyert a címvédő Bad Boys, a Brassói Brașovia, a többszörös bajnok Da Bomb, a Háromszék és a Drink Team, utóbbi pedig játék nélkül gyűjtötte be a győzelemért járó két pontot.
2018-05-16: Sport - :

Sepsiszentgyörgyön rendezik a döntőt (Labdarúgás, Női Román Kupa)

Hétfőn kisorsolták a női labdarúgó Román Kupa-elődöntő párharcait a Román Labdarúgó Szövetség székházában. A Székelyudvarhelyi Vasas Femina ellenfele az elődöntőknek otthont adó Beszterce-Naszód megyei Borgóprundi Heniu lesz, míg az Aradi Piros Security a Târgoviște csapatával játszik. A döntőt május 29-én Sepsiszentgyörgyön rendezik.