Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, CONIFA-világbajnokságA nyugatörmény csapattal játszanak a negyeddöntőben

2018. június 5., kedd, Sport

Vereséggel zárta a csoportküzdelmeket Székelyföld, miután vasárnap este 3–1 arányban kikapott Padánia csapatától, így a C-csoport második helyét szerezte meg, a legjobb nyolc között pedig a D-csoport győztese, Nyugat-Örményország az ellenfele.

  • Fotó: Facebook/Székely labdarúgó-válogatott
    Fotó: Facebook/Székely labdarúgó-válogatott

Padánia már a 19. percben megszerezte a vezetést, Gianluca Rolandone használt ki egy védelmi hibát, így Székelyföld először kapott gólt a londoni világbajnokságon. Bár jól játszott a székely csapat, mégis az északolaszok növelhették előnyüket: a 27. percben egy eladott labda után Giacomo Innocenti volt eredményes. Az első félidő utolsó percében Nagy Barna kapus hibázott egy szögletnél, a labda pedig a hálóban kötött ki, így az Ilyés Róbert irányította együttes háromgólos hátrányban vonulhatott az öltözőbe. A székely válogatott a szünet után tizenegyeshez jutott, viszont Bajkó Barna büntetőrúgása a keresztlécen csattant, majd a 90. percben sikerült szépíteni, a találat pedig Szőcs László nevéhez fűződik. Az északolasz csapat ellen a Sepsi OSK középpályása, Fülöp István kezdőként lépett pályára, majd az 50. percben lecserélték, valamint a második félidő kezdetén a Kézdivásárhelyi SE edzőjátékosa, Gazda József is lehetőséget kapott.

A negyeddöntő párosításai (ma): * 17 óra Barawa–Észak-Ciprus, Padánia–Pandzsáb * 20 óra Kárpátalja–Kaszkádia, Nyugat-Örményország–Székelyföld. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 854
szavazógép
2018-06-05: Sport - :

Ötödik a Nagy Mózes SK (Kosárlabda)

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK U14-es lány kosárlabdacsapata az ötödik helyen zárta a korosztályos bajnokság brassói hatos döntőjét, amely a Temesvári Bega ISK sikerével ért véget.
2018-06-05: Sport - :

Eredmény nélkül… (Birkózás)

A Sepsiszentgyörgyi MSC birkózói eredmény nélkül zárták az elmúlt hétvégén Bukarestben megtartott Constantin Alexandru & Ioan Popovici és Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga Nemzetközi Tornát, amelyen 23 ország sportolói vettek részt.