Malkovich újabb filmszerepre készül

2018. július 7., szombat, Magazin
John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában.
  • Fotó: vanityfair.com
    Fotó: vanityfair.com
A Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada, Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú szériát rendez a modern pápaság világáról The New Pope címmel. Law Az ifjú pápa című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát. A kétszeres Oscar-jelölt Malkovich három évtizedes pályafutása alatt rendkívül színes karaktereket játszott: szerepelt a Veszedelmes viszonyok című kosztümös filmben, de akciómozikban is láthatták a nézők.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-07 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 50
szavazógép
2018-07-07: Magazin - :

Frida Kahlo-kiállítás a Nemzeti Galériában

Mától várja a látogatókat a híres mexikói festőművész, Frida Kahlo életét és munkásságát bemutató nagyszabású kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában (MNG). Baán László, a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója a kiállítás sajtóbejárásán kiemelte: nagyon különleges anyagot kapott a galéria a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedótól, amely a legjelentősebb Frida Kahlo-gyűjteményt őrzi a világon.
2018-07-07: Magazin - :

Gézengúzok Gyerekfesztivál

A nagy érdeklődésre való tekintettel júliusban kétszer is megszervezik a Gézengúzok Gyerekfesztivált, amely természetbarát környezetben kínál kikapcsolódási lehetőséget mintegy 450 erdélyi magyar családnak.