Meghalt egy búvár

2018. július 7., szombat, Világfigyelő
Meghalt egy búvár az elárasztott az észak-thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt tizenkét diák és edzője kimentésére végzett művelet közben.
  • Forrás: origo.hu
    Forrás: origo.hu
A 38 éves férfi a thaiföldi haditengerészet elit alakulatának egykori tagja önkéntesként vett részt a mentőmunkálatokban, csütörtök este oxigénpalackokat helyezett el a barlangban az útvonalon, amelyen keresztül a bennrekedt csoportot készülnek kimenekíteni. A férfi eljuttatta a palackot a kijelölt helyre, majd a visszafelé vezető úton eszméletét vesztette, megpróbálták újraéleszteni, de a kísérletek nem jártak sikerrel.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-07 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 52
szavazógép
2018-07-07: Világfigyelő - :

Németh Zsolt Ukrajnáról

Magyarország változatlanul Ukrajna szuverenitásának, területi integritásának a megőrzésében érdekelt, különös tekintettel arra, hogy a nemzeti kérdésnek Ukrajna esetében is a kapcsolatok erősítését, nem pedig az elkülönülést kellene szolgálnia – mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke tegnap Felsőszinevéren, a XXVI. Kárpátaljai Nyári Szabadegyetemen.
2018-07-07: Világfigyelő - :

Fertőzött fagyasztott zöldségek

Több magyarországi áruházlánc is elrendelte a Greenyard vállalat által gyártott, az érintett lejárati idővel rendelkező gyorsfagyasztott termékek polcról való levételét és visszahívását.