Szarvas Andrea Magyarország szépe

2018. július 10., kedd, Magazin
Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.
  • Szarvas Andrea a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén. MTI Fotó: Balogh Zoltán
    Szarvas Andrea a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség. A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív szakasz, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte.
A műsor nyitányában Freddie gospelkórussal mutatta be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új száma mutatkozott be, míg a kreatív tourban az idei Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson énekelte el versenydalát. Az est műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak.
Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-10 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 52
szavazógép
2018-07-10: Sport - :

Sajátos klubpárharc lesz a francia–belga elődöntő (Labdarúgás, világbajnokság)

Naponta egymásért küzdenek, a világbajokságon azonban egymás ellen szállnak harcba válogatottjukkal. Ma Franciaország–Belgium, holnap Horvátország–Anglia elődöntőt rendeznek az oroszországi vb-n. Mindkét mérkőzést 21 órától játsszák.
2018-07-10: Magazin - :

Bogrács Fesztivál Borszéken

A Borszék fürdővárosban rejlő lehetőségekre hívja fel a figyelmet az a multikulturális művészeti fesztivál, amely július 13. és 15. között zajlik. A szervezők közlése szerint Borszékfürdőt sporton és kulturális tevékenységeken keresztül fedezhetik fel az érdeklődők, valamint egy gasztronómiai maraton révén, amelyen tíz kisebbség meghívottja vesz részt.