CselgáncsKét vereség

2018. július 11., szerda, Sport
A céhes városbeli Nagy Mózes SK sepsiszentgyörgyi sportolója, Balogh Hanna az elmúlt hétvégén a montenegrói Nikšićben vendégeskedett, ahol az U15-ös cselgáncs Balkán-bajnokságon lépett tatamira.
  • Fotó: Facebook / Balogh Hanna
    Fotó: Facebook / Balogh Hanna
A korosztályánál egy évvel idősebbek között harcoló Hanna a -52 kg-os súlycsoport első körét összecsapás nélkül teljesítette, a másodikban pedig egy vitatható döntés miatt a későbbi győztestől, a török Aysenur Karadagtól kapott ki. A vigaszágon továbbjutó szentgyörgyi lány következő ellenfele a görög Avakian Vasziliki volt, akitől szintén vereséget szenvedett. „Sajnos, az első vereség annyira megviselte Hannát, hogy nem tudta összeszedni magát a következő meccsére, amelyet így szintén elvesztett. Ő egy évvel fiatalabb volt ellenfeleinél, és remélem, hogy jövőben ott lesz a dobogón, de addig is még sok munka és verseny vár rá” – nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László edző. (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-11 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 50
szavazógép
2018-07-11: Sport - :

Ezüstérmet szerzett a világbajnokságon a Z Dance (Sporttánc)

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Z Dance táncszakosztálya július 1–8. között a Kanadában nyolcadik alkalommal megszervezett Dance World Cup világbajnokságon versenyzett, ahol története eddigi legmagasabb pontszámával a dobogó második fokára állhatott, és a háromszéki csapat táncát beválasztották a harminc legjobb produkció közé.
2018-07-11: Sport - :

Nem tudott nyerni Olaszországban (Ökölvívás)

A kovásznai Mezei Gabriella július 6-án Milánóban lépett szorítóba egy nemzetközi, hatmenetes ökölvívó-mérkőzésen a 35 éves olasz Vissia Trovato ellen. A hivatásos háromszéki bokszoló a pehelysúlyú-meccsen egy bírói döntés miatt technikai kiütéssel maradt alul az olasszal szemben.