Ivott, lebukott

2018. július 11., szerda, Közélet
Alaposan a pohár fenekére nézett, mielőtt autóba ült az a járművezető, akit Sepsikőröspatak területén állítottak meg a rendőrök tegnap hajnalban.
A 45 éves férfi leheletében 1,47 mg/l szesztartalmat mértek, ilyen állapotban pedig annyira eltompulnak az érzékek, hogy mozogni is alig lehet – fogalmazott közleményében a megyei rendőr-felügyelőség. A merész sofőrről ugyanakkor az is kiderült, jogosítvánnyal sem rendelkezik – ennek ellenére autóba ült. Esetében ittas és jogosítvány nélküli gépkocsivezetésért nyitottak bűnügyi vizsgálati iratcsomót. Háromszéken az első fél évben kilencven alkalommal jegyeztek a közúti forgalom biztonságát veszélyeztető ügyet a rendőrök. Harminckét esetben hajtási nélkül vagy nem megfelelő jogosítvány birtokában vezettek az érintettek, 40 alkalommal pedig ittas állapotban lévő sofőröket kaptak el. (dvk)
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-11 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 28
szavazógép
2018-07-11: Közélet - Iochom István:

Interkulturális gyermektábor Ozsdolán

A Gyulafehérvári Caritas július 9. és 13. között harmadik alkalommal szervezte meg interkulturális gyermektáborát Ozsdolán nyolcvan helybeli és kishilibi, elsősorban hátrányos helyzetű I–IV. osztályos kisiskolás számára.
2018-07-11: Közélet - :

Megmentették a tehenet

Tehenet mentettek tegnap a megyeszékhelyi tűzoltók. Az Árkosi úton egy, a csatornahálózathoz tartozó gödörbe esett a nagy testű állat, melyet végül több mint egy órányi munka árán sikerült kényszerfogságából kiszabadítani.