Ezt is megtámadta

2018. július 11., szerda, Belföld
Alkotmányossági kifogást emelt tegnap Klaus Iohannis államfő a büntetőeljárási törvénykönyv módosításai, illetve az igazságszolgáltatás megszervezéséről szóló, 2004/304-es törvényt módosító jogszabály ellen. Iohan­nis levelet intézett a testület elnökéhez, Valer Dorneanuhoz, kérve: a Velencei Bizottság véleményezésének közzététele utáni időpontot jelöljenek ki indítványa megtárgyalására.
Cikk megjelenési időpontja: 2018-07-11 08:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 52
szavazógép
2018-07-11: Belföld - :

Normakontrollt kérnek

A Nemzeti Liberális Párt megtámadja az alkotmánybíróságon a képviselők hétfő esti döntését, amely szerint elutasítják Klaus Iohannis államfő kérelmét, hogy tárgyalják újra a bírák és ügyészek jogállásáról szóló, 2004/303-as törvény módosítását.
2018-07-11: Sport - Tibodi Ferenc:

Megújult csapat, régi célkitűzések (Női kosárlabda, Sepsi-SIC)

A 2017–2018-as élvonalbeli idényben harmadik kupasikerét és harmadik bajnoki címét begyűjtő női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi-SIC teljesen megújult kerettel vág neki a soron következő szezonnak – derült ki a sepsiszentgyörgyi klub kedd délutáni sajtótájékoztatóján. A korábbi együttesből mindössze Annemarie Gödri-Părău és Kovács Renáta maradt zöld-fehérben, hozzájuk csatlakozik két háromszéki, három romániai, két amerikai és egy-egy szlovák, brit, montenegrói és litván kosaraslány.