Elkapták a tolvajokat

2018. augusztus 10., péntek, Közélet
Két fiatalember azzal kopogott be egy torjai portára, hogy ócskavasat vásárolnának.
Bent, kihasználva a gazda figyelmetlenségét, elemeltek 170 lejt, autóba szálltak és elhajtottak. A károsult értesítette a rendőrséget. A tolvajokat Bákó megye felé menet, Ojtozon kapták el a kézdivásárhelyi rendőrök. A 21 és 17 éves ifjakat kivizsgálásra a rendőrségre kísérték, a lopott pénzt visszaszerezték. (sz.)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 190
szavazógép
2018-08-10: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Rajtol a Székelyföldi Szabadegyetem

Ma délelőtt nyitja meg kapuját a SIC Feszt. A Háromszéki Ifjúsági Tanács szervezte Székelyföldi Szabadegyetem ötödik kiadásának helyszíne ezúttal Sugásfürdő.
2018-08-10: Kármentő - Kuti János:

Felesleges minimálbér

Miniszterelnök asszonyunk az államkassza egyenlegét olyan figyelmesen követi, mint jó háziasszony a konyhapénz elköltését. Ha túl sok pénz folyik be egy háztartásba, mint víz a nyári záporok után, vagy az ember (asszony) nem költi el fölös pénzét, mert például a család nem akar üdülni menni, esetleg csökken a gáz ára, és megmarad némi picula, azt feltétlenül újra kell osztani. Ilyesmi történt most is az állami költségvetéssel. Bár ezt  költségvetés-kiegészítésnek nevezik, és csak egyik zsebből a másikba teszik-veszik a pénzt.