Üzleti kapcsolatokat is építenek

2018. szeptember 12., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
A Junior Business Club egyesület szep­tember 14-én Sepsiszentgyörgyön a Fidelitas Hotel konferenciatermében kapcsolatépítő céllal megszervezi a Wine & Networking borkóstolót.
  • Fotó: JBC-honlap
    Fotó: JBC-honlap
A rendezvény ideje alatt Héjja Huba, a Kékfrankos Borház társtulajdonosa mutatja be a borsort, amelyben több magyarországi pincészet különleges évjáratú nedűi kerülnek terítékre. A vendégek között sikeres és elismert cégvezetők, szakemberek, példamutató fiatal vállalkozók, fejlődésre vágyó fiatalok, valamint meghatározó gazdasági és társadalmi szereplők lesznek jelen.
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 61
szavazógép
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Az adat az új nyersarany (Digitális Székelyföld konferencia )

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív ötletekkel, a digitális tér aktuális trendjeivel és megújult névvel tér vissza, ezúttal Székelyudvarhelyre október 18–19. között – ígéri az IT Plus Klaszter. A 6. Digitális Székelyföld Konferencia a régió aktív vállalkozóinak, oktatóinak, önkormányzatainak és szakembereinek találkozópontja, amelynek célja Székelyföld fejlesztése és korszerűsítése a technológia új lehetőségei által.
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Elektronikus kasszagépek

Az elektronikus kasszagépek kötelező bevezetése kapcsán az elsősorban könyvelési szoftvereket gyártó és forgalmazó Hamor cég néhány javaslatot közölt klienseivel.