Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elektronikus kasszagépek

2018. szeptember 12., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az elektronikus kasszagépek kötelező bevezetése kapcsán az elsősorban könyvelési szoftvereket gyártó és forgalmazó Hamor cég néhány javaslatot közölt klienseivel.

  • Fotó: Valk
    Fotó: Valk

Eszerint fontos, hogy forgalmuknak megfelelő kasszagépet vásároljanak, ne kizárólag a legalacsonyabb ár legyen a döntő. Ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy megfelelő időben rendeljék meg a felszerelést a szakminisztérium által akkreditált valamelyik szakcégtől, illetve figyeljenek egy sor műszaki részletre is. Mint ismeretes, a közepes és nagyvállalatoknak már szeptember elsejétől, a kis cégeknek pedig november elsejétől kötelező elektronikus kasszagépeket használni.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Üzleti kapcsolatokat is építenek

A Junior Business Club egyesület szep­tember 14-én Sepsiszentgyörgyön a Fidelitas Hotel konferenciatermében kapcsolatépítő céllal megszervezi a Wine & Networking borkóstolót.
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Növekvő külkereskedelmi hiány és infláció

Tizenegy százalékkal, 766,5 millió euróval, 7,577 milliárd euróra nőtt az első hét hónapban a hazai külkereskedelmi mérleg hiánya a tavalyi év azonos időszakához mérten – közölte statisztikai intézet.