Elektronikus kasszagépek

2018. szeptember 12., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
Az elektronikus kasszagépek kötelező bevezetése kapcsán az elsősorban könyvelési szoftvereket gyártó és forgalmazó Hamor cég néhány javaslatot közölt klienseivel.
  • Fotó: Valk
    Fotó: Valk
Eszerint fontos, hogy forgalmuknak megfelelő kasszagépet vásároljanak, ne kizárólag a legalacsonyabb ár legyen a döntő. Ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy megfelelő időben rendeljék meg a felszerelést a szakminisztérium által akkreditált valamelyik szakcégtől, illetve figyeljenek egy sor műszaki részletre is. Mint ismeretes, a közepes és nagyvállalatoknak már szeptember elsejétől, a kis cégeknek pedig november elsejétől kötelező elektronikus kasszagépeket használni.
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 61
szavazógép
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Üzleti kapcsolatokat is építenek

A Junior Business Club egyesület szep­tember 14-én Sepsiszentgyörgyön a Fidelitas Hotel konferenciatermében kapcsolatépítő céllal megszervezi a Wine & Networking borkóstolót.
2018-09-12: Pénz, piac, vállalkozás - :

Növekvő külkereskedelmi hiány és infláció

Tizenegy százalékkal, 766,5 millió euróval, 7,577 milliárd euróra nőtt az első hét hónapban a hazai külkereskedelmi mérleg hiánya a tavalyi év azonos időszakához mérten – közölte statisztikai intézet.