Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kerékpározás, Vuelta a Espana Rohan Dennis nyerte az időfutamot

2018. szeptember 13., csütörtök, Sport

Rohan Dennis nyerte a spanyol országúti kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana 16. szakaszát, amelyen az éllovas Simon Yates hét másodperccel növelte előnyét az összetettben második Alejandro Valverde előtt.

  • Rohan Dennis
    Rohan Dennis

A Santillana del Mar és Torrelavega közötti 32 kilométeres egyéni időfutamon a papírformának megfelelő volt az ausztrál kerekes diadala, aki nagy fölénnyel, 50 másodperccel előzte meg a második amerikai Joey Rosskopfot és a harmadik spanyol Jonathan Castroviejót.
A végső diadalért hajtó bringások közül a holland Steven Kruijswijk volt a legjobb negyedik helyével, így feljött összetettben harmadiknak. A brit éllovas Simon Yates közel másfél perces hát­ránnyal 13. lett, és hét másodperccel gyorsabbnak bizonyult legfőbb riválisánál, Valverdénél, akinek lemaradása így 33 másodpercre nőtt.

Eredmények (16. szakasz, Santillana del Mar–Torrela­vega, 32 km): 1. Rohan Dennis (ausztrál, BMC Racing) 37:57 perc, 2. Joey Rosskopf (amerikai, BMC Racing) 50 mp hátrány, 3. Jonathan Castroviejo (spanyol, Sky) azonos idővel. Az összetett élcsoportja: 1. Simon Yates (brit, Mitchelton-Scott) 64:52:58 óra, 2. Alejandro Valverde (spanyol, Movistar) 33 mp hátrány, 3. Steven Kruijswijk (holland, LottoNL-Jumbo) 52 mp h.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-09-13: Sport - Tibodi Ferenc:

Új időpontban és új helyszínen (Sportnapok, 2018)

Rendhagyónak ígérkezik a 2018-as Sportnapok, hiszen a rendezvénysorozat tizenkettedik kiírását új időpontban és új helyszínen szervezik meg. A sepsiszentgyörgyi összsporti megmozdulásra ez idáig az év első felében és a Szabó Kati Sportcsarnokban, illetve annak környékén került sor, most viszont szeptember 21–23. között mozog együtt a megyeszékhely, a helyszín pedig a Sepsi Aréna lesz. Az újdonságok itt nem érnek véget, hiszen a téli sportok is bekapcsolódnak a Sportnapokba, amelyen többek között a bemutatkozik a korfball is.
2018-09-13: Sport - :

A Williamset megbüntető bíró az egyik elődöntőn (Tenisz, Davis-kupa )

A US Open múlt szombati női egyes döntőjében Serena Williamset megbüntető székbíró, Carlo Ramos vezeti a hétvégén a horvát–amerikai elődöntőt a Davis-kupában.