Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Piaci illemhely ingyenesen zárva?

2018. szeptember 14., péntek, Nyílttér

Ősz van. Tömve a piac. Mi is lemegyünk a feleségemmel vásárolni. A fülembe súgja: el kell mennie egy kicsit. Ahová gyalog jár még a király is. Kezébe nyomom a két lejt, azzal távozik. Kisvártatva visszajön. Az illemhely zárva. Csak az árusoknak van belépőkártyájuk. Mivel jóban van egyikükkel, kölcsönadta.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

De mi történik a vásárlókkal? – jártunk utána a piacgondnokságnál.

Bedő Tünde gondnok elmondta, hogy ez év márciustól ingyenes  a sepsiszentgyörgyi piaci illemhely, de sajnos, mindent beledobáltak, eldugult a vécé. Háromszor kellett kihívni az vízműveseket. Tehát úgy három hete a vécé zárva a nagyközönség előtt. Viszont mindenkit ingyenesen beengednek, aki jelzi a Tegánál, hogy használni szeretné a piaci közvécét.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-09-14: Nyílttér - :

Szeméttelep kultúra helyett

Siralmas állapotba került a valamikor szebb időket látott kultúrpalota, a Sepsiszentgyörgy főtere felett álló, elhagyatott épület napról napra romlik, s úgy fest, senki sem figyel rá. Hatalmas ablakai betörve, összefirkálva, mocskosan merednek a világra, ahol belátni rajtuk, ott is a nemtörődömség nyomai köszönnek vissza: szerteszét heverő iratok a padlón, könyvek, néhai egyetemi hallgatók dokumentumai.
2018-09-14: Nyílttér - :

A szülők felelőssége (Szóvá tesszük)

Hétfőn iskolát kezdtünk. Kellemes, már-már a szocializmust idéző hangulatban töltöttünk el egy fél órát az iskolaudvaron Miklós Zoltán vagy Fekécs igazgató úr lelkesítő szavait hallgatva.