Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabda, utánpótlásNégycsapatos torna Kézdivásárhelyen

2018. október 10., szerda, Sport

Tegnaptól csütörtökig a céhes városbéli sportcsarnokban rendezik meg a női U20-as országos kosárlabda-bajnokság első teremtornája, amin a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK csapata a Bukaresti Rapiddal, a Ploieşti-i ISK együttesével és a Târgoviştéi MSC alakulatával méri össze erejét.

A pontvadászat ötödik gárdája, a Kolozsvári NBS szabadnapos ezen a háromnapos viadalon. Mint ismeretes, a felső-háromszéki sportklub az előző szezonban bronzérmes lett ebben a korosztályban.

A torna tagnapi eredményei: Bukaresti Rapid–Ploieşti-i ISK 66–57, Nagy Mózes SK–Târgovişte 55–79. A további program: * ma 16 órától Târgovişte–Rapid, 18 órától Ploieşti–Nagy Mózes SK. * holnap 9 órától Târgovişte–Ploieşti, 11 órától Rapid–Nagy Mózes SK.

 

Két győzelem

A Sepsi ISK U14-es lánycsapata két győzelemmel zárta a korosztályos bajnokság egyik első tornáját, aminek vasárnap Ploiești adott otthont. A Nemes Áron irányította együttes első meccsén mindössze három ponttal, azaz 38–35-re verte a házigazda a Ploiești-i ISK gárdáját, míg a második mérkőzésén 52–46 arányban diadalmaskodott a Gyergyószentmiklósi ISK alakulatával szemben. A megyeszékhelyi csapat tagjai: Bogyó Abigél, Botos Petra, Kósa Nikol, Szász Hanna Nóra, Deák Hanga, Veress Kincső, Nemes Gréta, György-Burián Bíborka, Szabó Dorka, Kolumbán Elíz, Biszok Henrietta, Kernászt Sára. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 465
szavazógép
2018-10-10: Sport - :

Molnár Ede újoncként is dobogóközelben végzett (Kerékpározás)

A sepsiszentgyörgyi Molnár Ede a megszokottal ellentétben, ezúttal nem Cross-Country Olympic, Cross-Country Eliminator vagy Cross-Country Marathon versenyen tette próbára magát, hanem az október 6-án és 7-én Resicabányán megrendezett Enduro hegyikerékpáros viadalon állt rajthoz, ahol újoncként a negyedik lett.
2018-10-10: Sport - :

Deák Zsombor hetedik a tajvani világkupaversenyen (Triatlon)

Október 7-én a tajvani Penghu-szigetén rendeztek Ironman világkupaversenyt, ahol közel 800 triatlonista állt rajthoz különböző kategóriákban, köztük a sepsiszentgyörgyi Deák Zsombor is, aki a hivatásos hárompróbások között hetedikként haladt át a célvonalon.