Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KarateVitályos Eszter ezüstérmes Lengyelországban

2018. október 12., péntek, Sport

A sepsiszentgyörgyi Vitályos Eszter ezüstérmet szerzett a XII. Polish Open nemzetközi karateversenyen, amelynek október 5. és 7. között a Bielsko-Biała adott otthont.

A háromszéki Sport-All Sport Club karateszakosztályának nyolc versenyzője utazott előbb Budapestre, majd onnan az MTK karatékáival közösen Lengyelországba. A rangos eseményre 33 országból 211 klub összesen 2328 sportolót nevezett. Az MTK küldöttségét 25 versenyző alkotta, Fischer Mihály és Vass Hunor edzők irányításával. A népes és képzett mezőnyben a magyar sportolók méltóan helytálltak, és tíz – 3 arany, 1 ezüst és 6 bronz – éremmel, továbbá számos ötödik és hetedik helyezéssel térhettek haza, így a legeredményesebb magyar egyesületként végeztek.

A sepsiszentgyörgyiek legjobb eredménye Vitályos Eszter nevéhez fűződik, aki a kadet korosztályban két lengyel, egy szlovák és egy magyar ellenfelet is legyőzött, így döntőbe jutott, ahol egy ukrán karatéka szakította meg győzelmi sorozatát. A háromszéki gárdából Csorba Ede hetedik, Bartos Norbert pedig kilencedik helyen fejezte be a megmérettetést. A Sport-All Sport Club legközelebb október 20-án és 21-én népes csapattal teszi próbára magát a Hungarian Open nemzetközi karateversenyen. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 465
szavazógép
2018-10-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Székelyföld Napok
Kovászna, Hargita és Maros Megye tanácsa közös szervezésében október 12–21. között kerül sor a Székelyföld Napokra.
2018-10-12: Sport - :

Késely 200 méteren is aranyérmes (Ifjúsági olimpia )

Az ötödik magyar aranyérem is megszületett az uszodában a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. A Kőbánya SC 17 éves versenyzője, Késely Ajna 200 m gyorson is remek hajrával győzött.