Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásHétvége a focipályákon

2018. október 12., péntek, Sport

III. LIGA. A Kézdivásárhelyi SE ma 15 órától Râmnicu Sărat vendégeként lép pályára a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. Az előző játéknapon a kék-fehérek idegenben 1–0-ra legyőzték az utolsó előtti Roman csapatát, a Buzău megyei együttes pedig 3–1-re kikapott a Ceahlăul Piatra Neamț otthonában.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A felső-háromszéki gárda tizenöt ponttal a harmadik, míg Râmnicu Sărat hat ponttal a tizenegyedik. További mérkőzések: * ma Pașcani–FC Botoșani II. * szombaton Metalul Buzău–Roman, Sporting Liești–Foresta Suceava, Galaci Oțelul–Focșani, Știința Miroslava–Șomuz Fălticeni, Sănătate Darabani–Bucovina Rădăuți, Ceahlăul Piatra Neamț–Gloria Buzău.
IV. LIGA. A 9. forduló programja (ifjúságiak 12.45, felnőttek 15 órától): * szombaton Berecki FC–Kovászna, Illyefalva–Bardoc * vasárnap Csernátoni FC–Gelence, Nagyajta–Barót, Ozsdolai FC–Papolci FC, Perkő–Szitabodza, Réty–Zágon.
V. LIGA. A 6. forduló programja: * vasárnap Hidvég–Bölön (11 óra), Zabola–Szotyor (15 óra), Árkos–Uzon (15 óra), Nagybacon–Kommandó (15 óra).
BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS: Az élvonalbeli bajnokság a válogatott-mérkőzések miatt szünetel, ezért a Sepsi OSK ma 17 órától edzőmérkőzést játszik a magyar első osztályban kilencedik Puskás Akadémia együttesével a Pancho Arénában. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 465
szavazógép
2018-10-12: Sport - :

Késely 200 méteren is aranyérmes (Ifjúsági olimpia )

Az ötödik magyar aranyérem is megszületett az uszodában a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián. A Kőbánya SC 17 éves versenyzője, Késely Ajna 200 m gyorson is remek hajrával győzött.
2018-10-12: Sport - :

Görögországban játszanak a magyarok (Labdarúgás, Nemzetek Ligája)

A magyar labdarúgó-válogatott ma 21.45-től a görög nemzeti csapattal játszik Athénban a Nemzetek Ligája C-osztályának 2. csoportjában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.