Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, Nemzetek LigájaGörögországban játszanak a magyarok

2018. október 12., péntek, Sport

A magyar labdarúgó-válogatott ma 21.45-től a görög nemzeti csapattal játszik Athénban a Nemzetek Ligája C-osztályának 2. csoportjában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

  • Fotó: Magyar Labdarúgó Szövetség
    Fotó: Magyar Labdarúgó Szövetség

A magyarok eddigi kilenc idegenbeli fellépésükön három döntetlen mellett hatszor kaptak ki a görög csapattól. Egy hónapja a görögök budapesti fellépése zárt kapuk mögött 2–1 arányú hazai sikert hozott. A magyar keret a legutóbbi mérkőzéshez képest megerősödött, hiszen a már magyar útlevéllel is rendelkező Willi Orban, az RB Leipzig csapatkapitánya csatlakozott az együtteshez. Rajta kívül újoncként utazik Görögországba a Budapest Honvédból Baráth Botond és Holender Filip is.

Marco Rossi szövetségi kapitány jó meccset vár Görögországban, és abban reménykedik, hogy ezúttal is legalább olyan jó mentalitással futballozik majd a magyar labdarúgó-válogatott, mint a hazai siker alkalmával. „A játékosok most már jobban tudják és értik, mit várok tőlük. Szerencsére mindenben hallgatnak ránk” – mondta az 54 éves olasz edző. Rossi nem kívánt a múlttal foglalkozni, hogy Magyarország idegenben még sosem győzte le Görögország csapatát, mert mint mondta, ő még sosem játszott ott, így nem is nyerhetett és nem is veszíthetett.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 466
szavazógép
2018-10-12: Sport - :

Hétvége a focipályákon (Labdarúgás)

III. LIGA. A Kézdivásárhelyi SE ma 15 órától Râmnicu Sărat vendégeként lép pályára a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. Az előző játéknapon a kék-fehérek idegenben 1–0-ra legyőzték az utolsó előtti Roman csapatát, a Buzău megyei együttes pedig 3–1-re kikapott a Ceahlăul Piatra Neamț otthonában.
2018-10-12: Magazin - :

Székely zászlóval a pápánál

Csíkszéki zarándokok több mint négyszáz fős csapata pápai audiencián vett részt szerdán délelőtt  a Vatikánban. A zarándokokat Tamás József segédpüspök vezette, elkísérte Gábor Zoltán csíkszépvízi plébános, Incze Sándor csíkszépvízi kántor, valamint Borboly Csaba, Hargita Megyei Tanácsának elnöke.