Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Újabb eljárás Tăriceanu ellen?

2018. november 8., csütörtök, Belföld

Sajtóértesülések szerint bűnügyi vizsgálat elindítását kérte Călin Popescu-Tăriceanu felsőházi elnök ellen vesztegetés elfogadásának gyanújával a korrupcióellenes ügyészség.

  • Fotó: psnews.ro
    Fotó: psnews.ro

Az Agerpres hírügynökség igazságügyi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az eljárásra vonatkozó jelentést a vádhatóság főügyésze küldte el Augustin Lazăr legfőbb ügyésznek, és abban azt kéri, hogy ez ügyben forduljon a szenátushoz az eljárás jóváhagyása végett, amit utóbbi meg is tett. A hírügynökségi források szerint a gyanú a 2004–2008 közötti időszakra vonatkozik, amikor Călin Popescu-Tăriceanu a kormányfői tisztséget töltötte be. Tăriceanu a Hotnews portál megkeresésére annyit mondott: semmilyen értesítést nem kapott bűnvádi eljárásról, illetve hogy nem szándéka bújkálni, mivel nem kapott senkitől semmit.

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 729
szavazógép
2018-11-08: Belföld - :

Még egy lépés a rendezésért

Első házként, elsöprő többséggel a képviselőház megszavazta tegnap azt a sürgősségi kormányrendeletet, amely szeptember végétől lehetővé tette, hogy ismét nemzetiségi tanítók oktathassák a román nyelvet.
2018-11-08: Belföld - :

Feloldották a korlátozást

A családorvosok rendelőjük mellett egy másodlagos munkapontot is fenntarthatnak – döntötte el tegnap egyöntetű szavazattal a szenátus.