Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

TeniszÖsszeáll a Babos–Fucsovics páros

2018. december 4., kedd, Sport

Együtt indul a januári ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes páros ­versenyében Babos Tímea és ­Fucsovics Márton.

  • Fotó: Neo Interactive
    Fotó: Neo Interactive

A jelenleg legjobb magyar női és férfi teniszező jövőre annyi Grand Slam-viadalon indul el együtt, amennyin erre lehetőség lesz. Babos Tímea női párosban győzött, vegyesben pedig döntőt játszott az idei Australian Openen, október végén pedig párosban megvédte címét a WTA-világbajnokságon. Párosban jelenleg a harmadik, egyesben pedig az 59. helyet foglalja el a világranglistán. Fucsovics Márton egyéniben a 36., párosban a 212. helyen áll az ATP rangsorában, mindkét pozíció karriercsúcs. Egyesben idén megnyerte a genfi tornát.

„Egyáltalán nem játszottam még vegyes párost felnőtt versenyen, úgyhogy ez nekem új élmény lesz” – mondta Fucsovics, aki ugyanakkor hozzátette, nagyon motiválja, hogy Babossal játszhat.

„Számomra nem kérdés, hogy nagyon jók leszünk együtt. Nyugodtabban állhatok majd a pályán úgy, hogy egy jó barátommal küzdünk ugyanazért a célért, ráadásul olyannal, akit emberként és játékosként is nagyon becsülök” – fogalmazott Babos.

A magyar páros végső célja a tokiói olimpia, amelyen Fucsovics szerint éremesélyesként indulnának.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 389
szavazógép
2018-12-04: Sport - :

A Sepsi-SIC az Arad, a KSE a Brassó ellen (Női kosárlabda, Román Kupa)

Hétfő délelőtt a Román Kosárlabda-szövetségnél elkészítették a női kosárlabda Román Kupa második körének sorsolását: a címvédő Sepsi-SIC könnyen verhető, a Kézdivásárhelyi SE viszont már keményebb ellenfelet kapott. Ennek ellenére reménykedünk mindkét csapatunk továbbjutásában.
2018-12-04: Sport - :

Budapest újabb vizes vb-ért pályázik (Úszás)

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet (FINA) bejelentette, hét nemzeti szövetség szeretné megrendezni 2025-ben és 2027-ben a világbajnokságot.