Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Forma–12023-ig biztos a futam Azerbajdzsánban

2019. február 6., szerda, Sport

Három évvel meghosszabbították a Forma–1-es Azerbajdzsáni Nagydíj érvényben lévő szerződését, így Baku 2023-ig biztosan otthont adhat a futamnak.

  • Fotó: formula1.com
    Fotó: formula1.com

Az F1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media kedden jelentette be, hogy idén ez az első hosszabbítás, melyet már aláírtak. Hozzátette, hogy az elmúlt két évben Belgium, Kína, Németország, Japán és Szingapúr már hosszabbított. „A bakui verseny nagyon rövid idő alatt az egyik legkedveltebb futam lett, és eddig minden alkalommal látványos, szoros csatát hozott” – jelentette ki Chase Carey, a Forma–1 első embere. Az idei Azerbajdzsáni Nagydíjat április 28-án rendezik. A világbajnoki szezon március 17-én, Ausztráliában kezdődik.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1139
szavazógép
2019-02-06: Sport - :

Főszerepben a legkisebb piros-fehér mezesek (Labdarúgás)

A Sepsi OSK az elmúlt hétvégén második alkalommal szervezte meg az OSK Kupa utánpótlástornát négy korosztály – U7, U8, U9 és U10 – számára. A négy korcsoportban negyvenhét csapat vett részt a Sepsi Arénában rendezett viadalon. A piros-fehérek részéről nyolc együttes tette próbára magát, legjobb eredményük egy második és egy harmadik helyezés.
2019-02-06: Magazin - :

Még egyszer Illyefalvi Lőte Éváról

Kevesen hallottak róla, s talán még kevesebben tudják, hogy a szakmai körökben elismert, neves szobrászművész, Lőte Éva Illyefalváról származik. Ezért használta egész életében az Illyefalvi Lőte Éva nevet. Dacára annak, hogy Erdély fővárosában, Kolozsváron született és szülőhelyét is nagyon szerette, a névválasztással hangsúlyozni kívánta erős érzelmi kötődését Háromszékhez, Illyefalvához.